SI TE PERDORNI PANELIN FOLLOWERS99.COM?

1

Regjistrohu

Regjistrohu ne platforme me email dhe username. Ne nuk do ju kerkojme kurre te ndani kodet e mediave tuaja sociale me ne.

2

Shto fondet

Tjeter, duhet te shtoni fondet ne llogarine tuaj ne panel. Ne e bejme te lehte duke integruar mundesi te ndryshme pagesash ne platforme.

3

Bej porosi

Si shitës me shumicë, ne ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve më të mira dhe më të lira të social mediave. Ju mund të zgjidhni paketën më të mirë që lidhet me objektivin dhe buxhetin tuaj!

4

Shijoni rezulatet

Tani, uluni dhe shikoni rritjen e mediave tuaja sociale. Shërbimet tona të mediave sociale rrisin ndjeshëm ndërgjegjësimin për markën tuaj në audiencën tuaj të synuar, gjë që përmirëson rritjen e përgjithshme të biznesit.

Marketingu i mediave sociale është përdorimi i platformave të mediave sociale si Instagram, Facebook, Twitter, Youtube dhe shumë të tjera për të promovuar veten ose kompaninë tuaj. Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të rritur praninë tuaj në internet, atëherë zgjedhja juaj më e mirë është paneli F99 ku ne ofrojmë shërbime për t'ju ndihmuar të rrisni praninë tuaj në internet në të gjitha platformat e mediave sociale me çmimet më të lira.

Followers99.com është një panel online ku njerëzit vijnë për të shtuar ndjekësit apo pelqimet në rrjetet e tyre sociale.

Paneli yne shet shume sherbime si FOLLOWERS, LIKE, VIEWS etj etj.

Sigurisht, duke porositur shërbimet tona nuk do të keni asnjë problem. Llogaritë tuaja nuk rrezikojnë të mbyllen. Ju nuk e ndani fjalëkalimin e llogarive tuaja me ne për asnjë moment. Ne nuk e kërkojmë atë.

Ju mund të vendosni se sa shpejt dëshironi të ndërtoni angazhim në llogaritë tuaja të mediave sociale. Nëse dëshironi të keni, të themi, 1000 pëlqime në postimin tuaj, mund t'i merrni të gjitha 1000 menjëherë ose ta bëni procesin më gradual - 100 pëlqime në ditë për 10 ditë, për shembull.

Funksioni i porosisë masive ekziston për t'u dhënë përdoruesve mundësinë për të bërë porosi të shumta me lidhje të ndryshme në të njëjtën kohë.

139978

Numri porosive ne panel

2125

Numri pergjigjeve ne mesazh

3217

Totali sherbimeve