Kushtet e sherbimit

Politika e dorëzimit

Duke bërë një porosi me Followers99, ju pranoni automatikisht të gjitha kushtet e listuara më poshtë të shërbimeve, pavarësisht nëse i lexoni apo jo.

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar këto kushte të shërbimit pa paralajmërim. Ju duhet të lexoni të gjitha kushtet e shërbimit përpara se të bëni çdo porosi për t'u siguruar që jeni të përditësuar me çdo ndryshim ose ndonjë ndryshim të ardhshëm.

Ju do të përdorni faqen e internetit të Followers99 vetëm në një mënyrë që ndjek të gjitha marrëveshjet e bëra me Instagram/TikTok/Youtube/faqe të tjera të mediave sociale në faqen e tyre individuale të Kushteve të Shërbimit.

Tarifat e followers99 mund të ndryshojnë në çdo kohë pa paralajmërim. Kushtet mbeten në fuqi në rastin e ndryshimeve të tarifave.

Followers99 nuk garanton një kohë dorëzimi për asnjë shërbim pasi varet nga sasia e porosisë së shërbimeve. Ne ofrojmë vlerësimin tonë më të mirë se kur do të dorëzohet porosia. Ky është vetëm një vlerësim dhe followers99 nuk do t'i rimbursojnë porositë që po përpunohen nëse mendoni se po zgjasin shumë.

Followers99 përpiqet shumë të japë saktësisht atë që pritet prej nesh nga rishitësit tanë. Në këtë rast, ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar një lloj shërbimi nëse e gjykojmë të nevojshme të plotësojmë një porosi.


Shkeljet:

Nëse kemi gjetur ndonjë aktivitet të pazakontë ose nëse followers99 mendojnë se ju shkelni kushtet e followers99 ose dëmtoni biznesin e followers99, në këtë pikë followers99 mund të ndalojnë së bëri biznes me çdo klient në çdo kohë. Fatkeqësisht, për privatësinë e biznesit tonë, ne nuk do të mund të ndajmë me ju arsyen e mbylljes së llogarisë ose biznesit tuaj me ne. Vendimi do të jetë i perhershem. Ju mund të përdorni fondin tuaj të mbetur për të porositur shërbimet tona ose mund të kërkoni tërheqjen e fondit tuaj në kanalin tuaj të pagesave që keni përdorur për depozitimin e fondit.


Mohim përgjegjësie:

Followers99 nuk do të jenë përgjegjës për çdo dëm që mund të pësoni ju ose biznesi juaj. 


Detyrimet:

Followers99 nuk është në asnjë mënyrë përgjegjëse për çdo pezullim të llogarisë ose fshirje të fotografive të bëra nga YouTube ose Soundcloud ose Vine ose Pinterest ose media të tjera sociale.


SHERBIMET:

Followers99 do të përdoren vetëm për të promovuar llogarinë tuaj në YouTube ose Soundcloud ose Vine, Pinterest ose Social dhe për të ndihmuar në rritjen e "pamjes" tuaj.


Ne NUK garantojmë se ndjekësit tuaj të rinj do të ndërveprojnë me ju, ne thjesht ju garantojmë që të merrni ndjekësit për të cilët paguani.


Ne NUK garantojmë që 100% e llogarive tona do të kenë një fotografi profili, bio të plotë dhe foto të ngarkuara, megjithëse ne përpiqemi ta bëjmë këtë realitet për të gjitha llogaritë.


Ju nuk do të ngarkoni asgjë në sajtin e Followers99, duke përfshirë nuditetin ose ndonjë material që nuk pranohet ose nuk është i përshtatshëm për komunitetin YouTube ose Soundcloud ose Vine ose Pinterest ose Mediat Sociale.


Nëse faqja juaj kishte mbi 100 mijë ndjekës/pëlqime/shikime tashmë përpara se të na porosisni, ajo nuk do të mbulojë mbrojtjen e rimbushjes, edhe nëse porosisni serverin e rimbushjes nga ne, pasi nuk është e mundur të kuptohet se nga i keni humbur ndjekësit/pëlqimet/shikimet.


Payment and Refund Policy

Në Followers99 Ju duhet të depozitoni kredi ose fond përpara se të vendosni ose dorëzoni porosinë tuaj. 


Ne pranojmë pagesa ne menyrat me te njohura ne bote si Paypal, VISA/Master Card, Webmoney, Perfectmoney, Payoneer, Payeer, Bitcoin, Binance, Paytm. 


Ju duhet të regjistroheni, të shkoni te faqja e shtimit të fondit, të zgjidhni portën tuaj të pagesës dhe të depozitoni kredinë tuaj. Pas pagesës me sukses, kredia juaj do të depozitohet automatikisht brenda 5 minutash në gjendjen e llogarisë tuaj.


Në Followers99 Pas depozitimit, nëse dëshironi të rimbursoni balancën e mbetur, mund të kërkoni rimbursim në portën tuaj të pagesës sa herë që dëshironi. 


Ne do të rimbursojmë në portën tuaj të pagesës brenda 6-12 orëve. Ne do të zbresim bonusin e depozitës/bonusin e shpengimit që do të merrni nga shtimi i fondeve/kreditit në panelin tonë dhe ne do të dërgojmë bilancin e mbetur. 


Megjithatë, marrja e parave në kartën ose bankën tuaj varet nga banka juaj lokale ose kompania e kartës. 


Nëse paraqisni një mosmarrëveshje ose rimbursim kundër nesh pas një depozite pa ndonjë arsye të vlefshme, ne rezervojmë të drejtën për të përfunduar të gjitha porositë e ardhshme, duke ju ndaluar nga faqja jonë. 


Ne gjithashtu rezervojmë të drejtën të heqim çdo ndjekës ose pëlqim që kemi dorëzuar në llogarinë tuaj në Instagram/Facebook/Twitter ose të klientit tuaj ose në llogarinë tjetër të mediave sociale.


Porositë e vendosura në Followers99 , do të rimbursohen ose anulohen nëse një klient e kërkon atë. Ju do të merrni një kredi rimbursimi në llogarinë tuaj Followers99 nëse porosia nuk dërgohet.


Nëse faqja e porosisë ose emri i përdoruesit/URL/Lidhja e llogarisë ndryshon, prishet, hiqet ose llogaria pezullohet për shkelje të kushteve dhe kushteve të mediave sociale, Followers99 nuk do të marrë përgjegjësi për këtë dhe nëse statusi i porosisë përfundon, Followers99 nuk do të rimbursojë porosinë.


Porositë e gabuara ose të llogarisë private nuk do të kualifikohen për rimbursim. Sigurohuni që të konfirmoni çdo porosi përpara se ta vendosni.


Aktiviteti mashtrues si përdorimi i kartave të kreditit të paautorizuara ose të vjedhura do të çojë në mbylljen e llogarisë suaj. Nuk ka përjashtime.


Ju lutemi mos përdorni më shumë se një server në të njëjtën kohë për të njëjtën faqe. Ne nuk mund t'ju japim numrin e duhur të ndjekësve/pëlqimeve në atë rast. Ne nuk do t'i rimbursojmë këto porosi.


Politika privatesise

                                                                 Ne respektojme privatesine tuaj!

NE URREJMË SHKELJEN E PRIVATËSISË NJEJTE SI JU. NE NUK I NDAJMË TË DHËNAT TUAJA ME PALË TË TRETË. DETAJET E POLITIKAVE TONA TË PRIVATËSISË JEPEN MË POSHTË. JU LUTEM KUJDES SE, DUKE VENDOSUR POROSIN ME followers99, JU PAJTOHENI ME KUSHTET DHE KUSHTET DHE POLITIKA TONA E PRIVATËSISË. MUND TA NDRYSHOJMË POLITIKËN E PRIVATËSISË KOHE PAS KOHE.


Çfarë informacioni mbledhim:


Ne mund të mbledhim informacionin e mëposhtëm nga përdoruesi ynë dhe ta përdorim për qëllimin e përfundimit të transaksionit, punës dhe mirëmbajtjes së informacionit tonë financiar ose strategjik:

Emri

Emri i biznesit

Emri i përdoruesit të llogarisë së klientit në mediat sociale

Email

Numri i telefonit


Siguria dhe Konfidencialiteti i Informacionit

Followers99 respekton privatësinë e përdoruesit. Followers99 përdor një sistem të sofistikuar sigurie për t'u siguruar që një informacion i tillë është brenda stafit të besuar të Followers99 dhe e përdor atë në 'bazën e nevojës për të ditur'. Informacioni në lidhje me pagesat është i koduar me ndihmën e teknologjisë shumë të besueshme SSL.  Followers99 ka ndërmarrë të gjithë hapat e mundshëm për të ruajtur sigurinë e informacionit në lidhje me përdoruesin. 


Modifikimet

Followers99 mund të ndryshojnë, modifikojnë ose ndryshojnë Politikën e Privatësisë në çdo kohë pa njoftim paraprak. Versioni i ndryshuar i Politikës së Privatësisë do të hyjë në fuqi menjëherë pasi të jetë postuar në followers99.com